POSUŇTE SVOU MYČKU NA VYŠŠÍ ÚROVEŇ

Zapůsobte na své zákazníky.

ZVÝŠENÍ OBRATU AŽ O 10 %

Fuka je víc než jen sušička aut. Je to strategická investice, jež zvyšuje úroveň Vaší myčky, přitahuje nové zákazníky a posiluje loajalitu těch stávajících.

Jako první v oboru jsme navrhli zařízení, které nejen zaujme, ale především funguje!

Je ideální pro vysoušení karoserie a dobře odstraňuje vodu z obtížně přístupných míst, jako je ústí palivové nádrže, prostor kolem zadních dveří, ráfky nebo mřížka chladiče.

Je ideální pro péči o jízdní kola, motocykly nebo čtyřkolky, jejichž majitelé jsou těmi nejvěrnějšími nadšenci, pro které je precizní péče o jejich stroje prioritou.

Image link

INOVACE A VÝHODY

Fuka představuje nejmodernější řešení, jímž se Vaše myčka odliší od ostatních a výrazně zvýší obrat.

Fuka, symbol polské kreativity a technologické preciznosti, je výsledkem pronikavého procesu výzkumu a vývoje na renomovaných univerzitách. Díky implementaci pokročilých robotických řešení, která nemají v oboru obdoby, dosahuje toto zařízení světové úrovně.

Programovatelný zámek Masterkey umožňuje jednoduchou a bezpečnou správu zařízení a minimalizuje riziko neoprávněného přístupu.

Ergonomický design uzávěru v kombinaci s flexibilní hadicí chráněnou membránou zajišťuje snadnou a přesnou manipulaci, zvyšuje účinnost sušení a chrání před poškrábáním.

Jednofázový provoz Fuka zaručuje snadnou instalaci, méně složitou infrastrukturu a úsporu na účtech za energii.

Imagine Fuka on your car wash

FUKA – VAŠE INVESTICE DO BUDOUCNOSTI MYTÍ AUT

Zvyšuje úroveň Vaší myčky a kvalitu mytí, což přitahuje nové zákazníky.
Dosáhnete úspor a zvýšíte ziskovost svého podnikání.
Zaručujeme bezproblémovou instalaci a solidní poprodejní a marketingovou podporu.
Fuka je monumentální zařízení, jež nepřehlédne žádný zákazník! Připojte se k řadě spokojených majitelů myček, kteří se rozhodli pro mind-blowing solutions!

Kontaktujte nás!

Chyba: Kontaktní formulář nebyl nalezen.